A nyári melegben nincs is rosszabb annál, amikor otthonunkban nem tudunk védekezni a hőség ellen. A légkondicionálók folyamatos használta káros lehet az egészségünkre, illetve jelentősen növelheti áramszámláinkat. Az általunk forgalmazott kiváló minőségű árnyékolástechnikai eszközökkel olcsóbban biztosíthatja családja kényelmét.
Nemcsak a meleggel szemben nyújtanak védelmet árnyékolástechnikai eszközeink, hanem bármilyen időjárási viszontagsággal szemben is. Redőnyeink, zsaluziáink, valamint szúnyoghálóink tökéletesen ellenállnak az esőnek, a jégesőnek, vagy a viharos erejű széllökéseknek.

Modern árnyékolástechnika: redőny, zsaluzia, szúnyogháló

Redőny

Árnyékolás redőnnyel

A redőny az egyik legjobb és legrégebbi árnyékolástechnikai eszköz, amely biztosítja, hogy a hétvégi reggeleken ne pattanjon ki a szemünk már a Nap első sugaraira. A cégünk által forgalmazott redőnyök tökéletesen biztosítják a pihenéshez vagy az alváshoz szükséges fényerőt a nap bármely szakaszában. Redőnyeinkkel nemcsak a délutáni szieszta lesz minőségi, hanem az ablakai védelme is. Kínálatunk összes darabja az időjárás veszélyeitől is megvédi az ablaküveget.

Válasszon redőnyeink közül, nem fogja megbánni! Kínálatunkban megtalálható a klasszikus gurtnis és zsinóros verzió kézi működtetésre, vagy a kényelmesebb motorral és fali kapcsolóval működő redőny is.

Külső tokos redőny

  • Sima: műanyag vagy alumínium (kézi működtetésű: gurtnis vagy zsinóros)

  • Kombinált: műanyag (kézi működtetésű: gurtnis vagy zsinóros) vagy alumínium (kézi működtetésű vagy motoros)

Vakolható tokos redőny

  • Sima: műanyag vagy alumínium (kézi működtetésű: gurtnis vagy zsinóros)

  • Kombinált: műanyag (kézi működtetésű: gurtnis vagy zsinóros) vagy alumínium (kézi működtetésű vagy motoros)

Felső tokos redőny

  • Sima: műanyag vagy alumínium (kézi működtetésű: gurtnis vagy zsinóros)

  • Kombinált: műanyag (kézi működtetésű: gurtnis vagy zsinóros) vagy alumínium (kézi működtetésű vagy motoros)

Motoros működtetésű redőnyök

  • Somfy rádiós redőnymotorizáció (távvezérlők, fali kapcsolók)

Nincs más hátra, keressen bennünket, hogy megbízható szakembereink szebbé varázsolják otthonát az új redőnyökkel.

Zsaluzia

Zsaluziáink esztétikus megjelenésükkel a lakását vagy házát igazi otthonná fogja alakítani. Az esztétikai szempontok mellet a nálunk forgalmazott zsaluziák mozgatható lamellái páratlanul fogják szabályozni az otthonában az ablakokon beáramló fényerősséget. Redőnyeinkhez hasonlóan zsaluziáink is biztosítani fogják a pihenéshez szükséges fényerőt. Eszközeink kiválóan műkődnek zajszigetelőként és hőszigetelőként egyaránt.

Zsaluzia - árnyékolástechnikai eszköz

Nem kell más tennie, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy szakembereink új külsőbe öltöztessék az ablakait!

Szúnyogháló

Mobil vagy rögzített szúnyoghálók széles kínálata

Ki ne tudná, milyen érzés a végtelen zümmögés miatt forgolódni az ágyban, vagy éppen egy kellemetlen rovarcsípésre felébredni? Ahogyan azt is sokan tapasztalták már, amikor a makulátlanul tiszta otthont koszolták be ezek a kellemetlen vendégek. Sokkal egyszerűbb kint tartani a rovarokat, legyeket és szúnyogokat, mint légycsapóval kergetni és levadászni őket a szobákban, ezért kell a megfelelő szúnyoghálót időben beszerezni.

Kínálatunk bőséges, mobil és rögzített változatokrolós, pliszésoldalhúzós, tolóajtós és nyíló megoldások segítik az otthona kényelmét.

Bízza tapasztalt szakembereinkre az új szúnyogháló szerelését, hogy megelőzze a lakásba berepülő bogarak okozta kellemetlenséget.

A termékoldalon található műszaki adatok és leírások tájékoztató jellegűek, önmagukban ajánlatnak nem minősül. A FOXDREAM Kft. a műszaki tartalom változásának jogát egyoldalúan fenntartja.