Az általunk forgalmazott nyílászáró kiegészítőket a biztonság, a megbízhatóság és a kiváló minőség jellemzi. Termékeink tartósságát garantáljuk, az általunk forgalmazott nyílászáró kiegészítőkkel hosszú távra tervezhet.
Kínálatunkat a forgalmi igények szerint állítottuk össze. Nálunk mindenki megtalálhatja a számára árban és minőségben megfelelő terméket. Cégünk folyamatosan monitorozza a hazai piacot, hogy a lehető legjobb termékkínálatból választhassanak leendő ügyfeleink.

Minőségi nyílászáró kiegészítők

Párkány

A megfelelő párkányok kiválasztása fontos

A megfelelő párkányok kiválasztása az egyik legfontosabb feladat. Választékunkban nem fog csalódni, hiszen nálunk az első számú szempontok a takarékosság, az ízléses megjelenés, és természetesen a színvonal. Párkányaink megvédik ingatlanjának falazatát a nedvességtől, időtállóak és praktikus tárolási előnyei vannak a teraszokon vagy az erkélyeken. Termékeinknek hőszigetelő hatása is van, amely remekül jön a hideg téli napok során.

Takaróléc

Elsőre könnyűnek tűnhet a takarólécek kiválasztása, de nem mindegy, milyen árukészletből választunk. Cégünk ezért itt is a minőségi, takarékossági, illetve esztétikai szempontokat szem előtt tartva alakította ki a széles körű kínálatot, hogy Önnek már csak rendelnie kelljen. Választékunk minőségét tapasztalt szakembereink garantálják. Az általunk kínált takarólécek gyártói a könnyű felhelyezésre fektették a hangsúlyt. Termékeink felhasználhatósága nagyon sokoldalú, legyen szó ablakról vagy ajtókról, a takarólécek bármely nyílászáróra egyszerűen telepíthetők.

Stílusos takarólécek

Aereco légbevezető

Az Aereco légbevezető frissen tartja otthonát

Ha nincs megfelelő szellőzése ingatlanunknak, akkor a friss levegő sem tud bejutni otthonunkba. Ezáltal romlik szobáinkban a levegő minősége és csökken a komfortérzet. Fűtési szezonban az ablaknyitásos szellőztetéssel nagy mennyiségű hideg levegő kerül lakásunkba, s így jelentősen megnövekedhet a fűtési költségünk. De ne aggódjon, van megoldás! A cégünk által forgalmazott Aereco légbevezetők a kor kívánalmainak megfelelően energiahatékonyak, s környezetbarátok.

Katalógus letöltése

A rendelés után szakembereink a lakóhelyiségek homlokzati nyílászáróiba és falátvezetéseibe építik be a légbevezetőt, hogy ezeken keresztül juttassunk friss levegőt otthonába. Rendelje meg az intelligens légbevezetők egyikét, s ne küzdjön a penésszel, a szén-monoxiddal, vagy a magas fűtésszámlákkal. Legyen biztonságban, legyen Aeroco légbevezető a házban!

A termékoldalon található műszaki adatok és leírások tájékoztató jellegűek, önmagukban ajánlatnak nem minősül. A FOXDREAM Kft. a műszaki tartalom változásának jogát egyoldalúan fenntartja.