Mestermunka – a nyílászáró beépítés

A lakásfelújítás alapköve a nyílászáró beépítés

A ház- vagy a lakásfelújítás első lépésének az új nyílászáró beépítése számít. A régi ajtók és ablakok lecserélésével vadonatúj környezetet varázsolhatunk otthonunkba. Modernizálhatjuk ingatlanunk szellőztetését, szigetelését. Az új beltéri nyílászárók beépítése után organikusan, illetve harmonikusan rendezhetjük be otthonunk belső terét. A kültéri nyílászárók telepítése esetén pedig házunk új köntösbe öltözhet.

Nyílászáró beépítés lépésről lépésre

A kültéri nyílászárók beépítését általában tavaszra, vagy nyárra szokták ütemezni, de akár még az őszi hónapok során is megejthető a művelet. A problémák elkerülése miatt a fűtési szezont nem érdemes megvárni. Az új beltéri nyílászárók beépítése évszaktól függetlenül bármikor elvégezhető.

A nyílászáró beépítés már a tervezéstől komoly szakértelmet és tapasztalatot igényel. Az előkészületi munkák előtt nagyon fontos, hogy utánanézzünk a garanciális feltételeknek, illetve meggyőzködjünk róla, hogy a kiválasztott ajtók és ablakok megfelelnek a kívánt céloknak.

A nyílászáró beépítés esetén mindenképpen ajánlott mesteremberhez fordulni, aki a teljes folyamatot elvégzi az első lépésektől az utolsó finomításokig.

Ajtó és ablak beépítés – ezt kínáljuk!

Vállalkozásunk kül- és beltéri nyílászárók forgalmazásával és azok telepítésével foglalkozik. Ajtókínálatunk és ablakválasztékunk darabjai színvonalas alapanyagokból készültek. Egyedülálló termékkínálatunk megrendelőink igényeihez lettek kialakítva. Ügyfeleink számára helyszíni szaktanácsadást biztosítunk, valamint felmérést, illetve árucikk kiszállítást kínálunk. Nyílászáróinkra öt éves, beépítésükre egy éves garanciát vállalunk. Alkalmazottaink több mint tíz év szakértelmét és tudását halmozták fel munkáink során. Rendkívül fontos számunkra ügyfeleink elégedettsége, ezért munkatársaink mindig a tökéletes végeredményre törekednek.

Keressen bennünket és hamarosan új ablakain keresztül nézheti, hogyan játsszanak a gyermekei az udvaron, vagy az új bejárati ajtón át fogadhatja vendégeit!